Over Ons

Uw eigen blokhut of chalet is een speciale plek om eindelijk tot rust te komen. Samen met vrienden, familie of alleen. Even lekker uit de drukte weg van het drukke stads leven. Voor velen is hun eigen blokhut of Chalet een belangrijk kenmerk om hun waarde in de samenleving te vergroten.

Met dank aan ons bedrijf kunnen wij samen uw droom voor een blokhut of chalet laten uitkomen. Wanneer u besluit om samen met ons uw droom uit te laten komen krijgt u niet zomaar een blokhut of chalet, u investeert in de kwaliteit van uw leven hiermee.
Wij zijn constant bezig met nieuwe verbeteringen van de blokhutten en chalets. Ook blijven wij de kwaliteit van onze constructie verbeteren. Onze projecten van blokhutten en chalets demonstreren een combinatie van functionaliteit, milieuvriendelijkheid, comfort en moderne technologie.

Met het ontwikkelen van projecten houden wij rekening met alle voorkeuren van onze klanten. Ons bedrijf kan een blokhut of chalet ontwerpen en bouwen volledig gebaseerd op uw wensen.

 

Een van de belangrijkste punten binnen ons bedrijf is de training en interne groei van onze specialisten. Tegenwoordig heeft het bedrijf meerdere gekwalificeerde experts in dienst die hun professionele vaardigheden elke dag steeds meer verbeteren. Onze technische specialisten bestuderen voortdurend innovaties in ons vak, gaan naar gespecialiseerde tentoonstellingen en bezoeken ook seminars en conferenties. Daarom is elke blokhut of chalet een echt kunstwerk.